Autor: 021.rs

Novi Sad
25.06.2019.
10:22 > 10:35
Odbornici Skupštine grada danas raspravljaju o rebalansu budžetu, ali i nizu drugih stavki sa dnevnog reda.
  • Rušitelji budućnosti

    25.06.2019 15:53
    @Džoni
    A umete li vi nešto i da napravite ili ste sposobni samo da rušite? Uzgred, kad već tako pompezno pišete o "vraćanju u pređašnje stanje", da li je to neko utvrdio u koje tačno "pređašnje stanje" treba vratiti Novi Sad? U ono od pre 10, 20, 50, 100, 500 ili 1000 godina? Da li se slažete da Novi Sad "vratimo u pređašnje stanje" kada je bio samo močvara bez ičega više?
  • ja

    25.06.2019 13:58
    bravo
    kazne za pse treba na 100.000 podici kao i da se za placanje komunalija racunaju kao clanovi domacinstva
  • Vox

    25.06.2019 13:17
    Vau vauuuuu
    Jedva čekam da zažive kazne za vlasnike kućnih ljubimaca!!! Ljubimaca je sve više i od njihovog izmeta, zapišavanja i povodaca vrlo često ne može normalno da se prolazi, a većinu vlasnika apsolutno ne zanima da počiste za svojim dragim životinjicama već se samo okrenu i odu.
    A najtragičnije je kada su psi sa svojim vlasnicima svuda okolo skupo plaćenog i modernog ograđenog prostora za pse!
    Volim životinje, ali ovo sa psima u poslednje vreme prevazilazi svaku granicu!
    ODBORNICI, MOLIM VAS DA USVOJITE OVO!!!
  • Džoni

    25.06.2019 12:42
    sve srušiti
    i vratiti u pređašnje stanje, i da plate odštetu za naružavanje grada, posebno Podbare kao najstarijeg dela grada, takođe srušiti ovu Pupinovu palatu, Pariski magacin i slično i to o trošku investitora
  • Saša

    25.06.2019 12:22
    I treba da se podignu kazne. Jedino kažnjavanjem se ovaj narod može dovesti u red. I ovi što vodaju njihove ljubimce i puštaju ih da seru gde stignu su mi posebno simpatični. Morao sam da se svadjam i pretim, ali je rezultat da sada ispred kuće na jednoj od retkih preostalih zelenih površina u ulici više nemam kerećeg izmeta. Svako uredno skupi! Znači, da ipak nije tako teško pokupiti to govno! Ove što bacaju papire i tresu pepeljare iz auta je malo teže rešiti, jer te nevaspitane stoke ima koliko hoćeš, pa zato pozivam da se svakome ko bude uhvaćen da prljajavno objavi slika u svim glasilima i da bude upućen na meru društveno korisnog rada, odnosno da skuplja otpatke!
  • Edina

    25.06.2019 12:01
    Zaista bi trebalo doneti poseban set propisa za "gospodu" koja nesavesno drže kućne ljubimce u objektima kolektivnog stanovanja. Zaista se ponekad od laveža pasa, od njihove igre po stepeništu, kada nesavesni vlasnici neće nesrećnu životinju da izvede napolje, jer ga mrzi ili je loše vreme, ne da se više normalno živeti. Nije životinja kriva ako izvrši nuždu na stepeništu, ako ga vlasnik, kupa, šiša i timari na istom...već vlasnik. Znači, samo drakonske kazne i obavezno uvesti obavezu, prijavljivanja kućnog ljubimca kao potrošača vode, jelte i oni piju vodu, kupaju su, nažalost neki češće od pojedinih sugradjana.
  • Vlada

    25.06.2019 11:56
    Buvlja pijaca Satelit
    A ko ce sprovoditi te zakone, tj. ko ce naplacivati te kazne i kontrolisati gradjane. Da nece mozda komunalci? Pa oni nisu u stanju jednu ilegalnu buvlju pijacu na Satelitu sa 15 prodavaca da zatvore nego zivimo sa tonama djubreta i fekalija ispod prozora.
  • Bujke

    25.06.2019 11:12
    Namćor
    Moj pas ima cip a vi nabavite čitač. Samo izmišljajte zakone za Novi Sad a ostala srbija misli da se mi nalazimo na Novom Zelandu
  • Симеон

    25.06.2019 10:50
    Шта је било...ником ништа
    У Србији увек нешто ретроактивно! Шта ћемо са већ оштећеним становницима, на критичним локацијама града, који су купили станове а нема паркинга, да ли ће свако добити по 2м динара? Град би требало паре од инвестиција да уложи у рушење зграда, изабере најскарадније и поруши и направи паркинг а станаре измести (све смарт).
  • Bas ste mi vi

    25.06.2019 10:46
    kompetentni
    A ko ce vas kazniti za stanje u kakvom su putevi u ns,trebalo bi ceo grad zatvoriti za saobracaj da bi se sredili putevi. sramota gde se naplacuje parking, kod Stratusa rupcage na sve strane ali tabla je bitna. Malo je kasno za investitore, ceo grad ste unistili,nema nazad
  • Maja

    25.06.2019 10:43
    Kad ce neko da se pozabavi većim platama???? Veće ovo, veće ono, poskupelo simbolično.... A plate ljudima iste (tj manje za AV 10%) još od 2005. godine. Da li je to normalno?????

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna